Nieuws uit Haacht

Haacht
Haacht

Nieuws uit Haacht

Onverbeterlijke wegpiraat (23) die Noah (16) doodreed en vluchtte, ziet straf in beroep verdubbeld

14/06/18 20:17 - De correctionele rechtbank van Leuven heeft donderdag in beroep de gevangenisstraf van Maxim D. verdubbeld tot vier jaar cel. De 26-jarige man reed in de zomer van 2015 in Haacht twee jongeren aan en pleegde vluchtmisdrijf. De aanrijding kostte het leven aan de 16-jarige Noah Mortier. Na het dodelijke ongeval rakelde D. nog een hele resem zware verkeersovertreding bij elkaar.

Telg uit politieke familie stelt zich kandidaat

12/06/18 05:57 - Het politieke bloed stroomt in de aderen van de familie Fillet. Kelly (39), dochter van oud-burgemeester van Haacht Mon Fillet, stelt zich nu ook voor een eerste keer verkiesbaar voor Open VLD in Kampenhout.

Voormalig burgemeester Mon Fillet praat met N-VA

07/06/18 02:57 - Nadat voormalig burgemeester en gemeenteraadslid Mon Fillet had beslist om bij de gemeenteraadsverkiezingen niet meer voor Open VLD op te komen, worden er voorzichtige toenaderingsgesprekken met oppositiepartij N-VA gevoerd.

Nieuwe inwoners verwelkomd

06/06/18 02:57 - Zondag heette een groot aantal leden van het Haachtse gemeentebestuur een honderdtal nieuwe inwoners officieel welkom in het gemeentehuis. Na de nodige praktische informatie over hun nieuwe woonplaats, konden ze op het aansluitende Breughelfeest kennismaken met het vrijetijdsaanbod van de lokale verenigingen.

Open VLD leden ruimden zwerfvuil

05/06/18 19:33 - Leden van Open VLD Haacht ruimden onlangs zwerfvuil op diverse trage wegen in de Haachtse deelgemeente. Het ingezamelde zwerfvuil werd afgeleverd op het containerpark waar de aanwezigen werden beloond met bloemenzaadjes.

Primeur voor Spar uit Wespelaar

05/06/18 16:11 - Spar Colruyt Groep lanceerde in de Spar van Wespelaar een primeur voor België. Dankzij het enthousiasme van uitbaters Arthur De Greef en Ingrid De Koster zal deze buurtwinkel als eerste de zelfscan die via de eigen smartphone werkt mogen toepassen.

Tekenatelier Haachtse K.O.L. stelt gedichtenbundel voor

05/06/18 15:40 - Samen met de Tildonkse dichteres Marjan Mariën bracht tekenatelier Haachtse K.O.L. onlangs haar eerste gedichtenbundel uit.

Ons Koper treedt op in Den Breughel

05/06/18 15:27 - Op zondag 10 juni nemen de muzikanten van 'Ons Koper' uit Wakkerzeel, het publiek in GC Den Breughel mee op hun muzikale reis door de film- en musicalwereld. Drigent Jeroen Moons heeft samen met de muzikanten een gevarieerd programma opgesteld met onder andere muziek van: Hans Zimmer, James Horner en Ennio Morricone. Daarnaast is er ook ruimte voor enkele minder voor de hand liggende stukken uit de Vlaamse en Engelse filmscene.

Lichaam in Leuvense Vaart is van 'Jokke de visser’: alles wijst op spijtig ongeval

05/06/18 06:13 - Johan Verelst, een vijftiger uit Tildonk bij Haacht, werd gisterochtend dood aangetroffen in de Leuvense Vaart.

VIDEO. Primeur voor Spar Wespelaar: kassaloos betalen

04/06/18 20:08 - Spar Wespelaar is de eerste supermarkt in ons land waar je "kassaloos" kan betalen. Een applicatie op je smartphone zorgt ervoor dat je niet meer langs de kassa moet, waardoor je sneller boodschappen kan doen.

Zelf nieuws uit Haacht?
Deel ervaringen over HaachtHaacht

„ Woonplaatsen.be: uw Haachtse stadsgids! “

Woonplaatsen.be

Voordelen van Woonplaatsen.be
  • Ontvang vrijblijvend prijzen en offertes.
  • Lokale aanbieders gespecialiseerd in hun vak
  • Sluit de beste regionale deals in enkele kliks.
  • 100% gratis en geheel vrijblijvend te gebruiken